Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covid

Na današnji dan u SMŽ 158 novooboljelih od COVID-a 19

U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan je sto pedeset i osam novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o sto i šesnaest osoba s područja grada Siska, deset osoba s područja grada Petrinje, pet osoba s područja grada Popovače, četiri osobe s područja grada Hrvatske Kostajnice, četiri osobe s područja grada Kutine, tri osobe s područja grada Novska, tri osobe s područja općine Lipovljani, tri osobe s područja općine Sunja, dvije osobe s područja općine Lekenik, dvije osobe s područja općine Dvor, jednoj osobi s područja općine Martinska Ves te jednoj osobi s područja općine Velika Ludina.

„Apeliramo na sve stanovnike neka se pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog i Županijskog stožera kako spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti.“, ističe  načelnik Županijskog stožera Roman Rosavec.

 

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X