ALKOHOL

Na području Siska pijan vozač udario u pijanog vozača

Jučer, 15. rujna, oko 21.30 sati, u Petrinjskoj ulici u Sisku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. – priopćila je PU sisačko-moslavačka.

Do nesreće je došlo kada je automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,63 promila upravljao 43-godišnjak iz Petrinje. On je prešao na suprotnu prometnu traku i udario u automobil, kojim je pod utjecajem alkohola od 0,83 promila upravljao 29-godišnjak.

Do otriježnjenja je 43-godišnji vozač smješten u prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U ovoj prometnoj nesreći 29-godišnjak je lakše ozlijeđen, a zbog počinjenog prekršaja protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X