Izbornik
cvancberlin

Na Zelenom tjednu u Berlinu i tvrtka Promes Cvanciger

SISAK – Na najvećem međunarodnom sajmu poljoprivrede, hortikulture i prehrambene industrije 85.sajmu Zeleni tjedan u Berlinu, boje Sisačko-moslavačke županije branila je tvrtka Promes Cvanciger. Kako ističu iz te tvrtke, ponosno su predstavili Sisak i Hrvatsku sa njihovim proizvodom, Sisačkom salamom. „Ponosni smo što je tvrtka Promes Cvanciger aktivni sudionik hrvatskog predstavljanja najkvalitetnijih autohtonih proizvoda“, ističu iz tvrtke Promes Cvanciger.

Zeleni tjedan u Berlinu je i ove godine okupio proizvođače, stručnjake i posjetitelje iz svih krajeva svijeta. Na njemu se predstavilo više od 1800 izlagača iz čak 72 zemlje svijeta na impozantnih 118 200 kvadratnih metara izložbenog prostora. U tri dana Sajam je posjetilo više od 100 tisuća posjetitelja, a do kraja Sajma se očekuje više od 400 tisuća posjetitelja. Na Zelenom tjednu svi posjetitelji mogu isprobati i kupiti više od 100 tisuća proizvoda iz cijeloga svijeta, među kojima je i Sisačka salama tvrtke Promes Cvanciger.

Predstavljanje Hrvatske, zemlje partner i hrvatskih izlagača na Sajmu je organiziralo Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatska gospodarska komora. Zeleni tjedan odlična je prilika za promociju hrvatski poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u Njemačkoj, Europi i svijetu, a na istom se predstavlja pedesetak velikih hrvatskih tvrtki i malih obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava.

Osnovan 1926. godine, Zeleni tjedan je vodeći međunarodni sajam poljoprivrede, hortikulture i prehrambene industrije koji okuplja proizvođače, stručnjake i posjetitelje iz svih krajeva svijeta. Jubilarni 85. Zeleni tjedan održava se od 17. do 26. siječnja 2020. godine u Berlinu.

Foto: Facebook Cvanciger mesnice

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X