Najava pojačanog 24-satnog nadzora brzine – predložite lokacije za nadzor brzine Najava pojačanog 24-satnog nadzora brzine – predložite lokacije za nadzor brzine
Obzirom na nepovoljno stanje sigurnosti cestovnog prometa na području Republike Hrvatske, ponovno će se provesti 24-satni pojačani nadzor brzine i to na području svih... Najava pojačanog 24-satnog nadzora brzine – predložite lokacije za nadzor brzine

Obzirom na nepovoljno stanje sigurnosti cestovnog prometa na području Republike Hrvatske, ponovno će se provesti 24-satni pojačani nadzor brzine i to na području svih policijskih uprava, pa tako i na području Policijske uprave sisačko-moslavačke. Navedeni nadzor bit će proveden od 6 sati 27. lipnja do 6 sati 28. lipnja.

Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke pozivaju građane da se uključe i u ovu akciju i predlože lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina.

Prijedlozi sa željenim lokacijama mogu se dostaviti na e-mail ove Policijske uprave sisacko-moslavacka@policija.hr od 11. do 21. lipnja, nakon čega će biti izabrane one lokacije koje su prema procjenama pogodne za nadzor.

Rezultati akcije biti će objavljeni na web stranici Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.