Izbornik
DDK_1

Najavljujemo prvu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja organizira svoju prvu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će biti održana u ponedjeljak 10.veljače od 12 do 18 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Petrinja, Turkulinova 7 u Petrinji.

„Molimo sve postojeće darivatelje da se odazovu ako su u mogućnosti, te one koji imaju želju postati darivatelji da dođu. Posebice molimo pojačan odaziv darivatelja s negativnom krvnom grupom“, ističu iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Odmah najavljuju i svoju sljedeću akciju koja će biti održana 5.ožujka u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji. Na samome kraju se zahvaljuju svim darivateljima koji su krv darivali tijekom prošle godine.

„Želimo se zahvaliti svim darivateljima na prošlogodišnje prikupljene 904 doze krvi, jer smo u odnosu na 2018.godinu u kojoj smo prikupili 700 doza krvi, prikupili 204 doze krvi više. Nadamo se kako ćemo na kraju 2020.godine premašiti broj od 904 doze na kojima vam se od srca zahvaljujemo“, poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X