Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
komarevoslavulj

Nakon Beča, stigli i na proslavu sv. Katarine u Komarevu

KOMAREVO – Samo dan nakon nastupa u Beču, članovi HPD-a „Slavulj“ su u Komarevu sudjelovali na proslavi blagdana sv. Katarine, nebeske zaštitnice ovog mjesta.

„Prije otprilike godinu dana, naš bivši član i orguljaš s kojim smo ostvarili puno zajedničkih nastupa i tonskih snimanja naših CD-a, vlč. Robert Jakica, koji je diplomirao na Glazbenoj akademiji, a potom i na Katoličkom bogoslovnom fakultetu, pozvao nas je da ove godine o blagdanu Svete Katarine budemo kod njega u Komarevu i pjevamo misu u crkvi sv. Katarine koja je u obnovi. Tako smo po povratku iz Beča, već u ponedjeljak u 17 sati bili kod našeg velečasnog Roberta Jakice koji je misno slavlje vodio u zajedništvu s biskupom Vladom Košićem. Bilo je to još jedno lijepo događanje, kako za nas, tako i za crkvu i njezine župljane i samo mjesto Komarevo“, objasnio je poveznicu s Komarevom, predsjednik HPD-a „Slavulj“, Željko Crnković.

Za „Slavuljaše“ nema predaha, jer do kraja godine očekuje ih još nekoliko nastupa. U sklopu „Adventa u Petrinji“, koncert će održati u ponedjeljak, 16. prosinca u Maloj dvorani POU Hrvatski dom Petrinja s početkom u 19 sati. Na Štefanje, 26. prosinca u 18 sati, pjevat će božićnu misu u crkvi sv. Lovre.

Foto: Željko Crnković, HPD “Slavulj”

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X