Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
oruzje05062020e

Nedozvoljeno posjedovali oružje i streljivo

SISAK – U ponedjeljak, 15. lipnja, oko 20,30 sati, policijski službenici su u šumi na području mjesta Klobučak, zatekli 77-godišnjeg muškarca u nedozvoljenom posjedovanju vojne puške i pet komada streljiva. On je uhićen, a sljedećeg dana po nalogu suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te je pronađeno i oduzeto 288 komada raznog puščanog streljiva. Puška i streljivo je oduzeto, a zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari bit će kazneno prijavljen.

Jučer, 16. lipnja, po nalogu suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 79-godišnjeg i 55-godišnjeg muškarca iz Košutarice te je kod 55-godišnjaka pronađeno 9 detonatorskih kapisla, a kod 79-godišnjaka puška i 198 komada raznog streljiva. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari 55-godišnjak će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, dok će zbog počinjenog prekršaja protiv 79-godišnjaka biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Foto:Arhiva

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X