Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
slo-pe

Nogometaši Sloge minimalno poraženi od Pešćenice

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, na startu prvenstva 2. ŽNL NS SMŽ, u 1. kolu ugostili su momčad Pešćenice od koje su poraženi 1:0.

Prvu izglednu prigodu imali su gosti u 17. minuti kada se Matija Ivančić našao sam ispred domaćeg vratara Radmana koji u padu blokirao loptu i spasio svoju mrežu, a gotovo istovjetna situacija, uz isti ishod, zbila se i na suprotnoj strani u 22. minuti u kojoj su akteri bili domaći igrač Knežić i gostujući vratar Božić.

U drugom dijelu, u 55. minuti, gosti su ponovo došli u prigodu kada se ovaj puta Galić našao sam na desetak metara ispred domaćih vrata, a i ovoga puta domaći čuvar mreže ušao mu je u šut i još jednom spriječio ulazak lopti u mrežu. Ipak, ostao je nemoćan u 75. minuti kada su gosti došli do pobjedonosnog pogotka u režiji Ivančića, odnosno Denis je s desne strane ubacio loptu u sredinu 16-erca gdje ju je dočekao Matija i poluvolejem skrenuo u mrežu.

Ostali rezultati su:

ČEŠKO SELO – STRUG 2:3

LOKOMOTIVA – UNA-MLADOST 5:3

SOKOL – JELENGRAD 9:1

SLAVONAC – JASENOVAC 10:0

SUNJSKI – METALAC 2:5

CROATIA – ZELENI BRIJEG 1:1

U idućem, 2. kolu, u nedjelju 08. rujna, od 17 sati, nogometaši Sloge iz Hrastovice gostovat će kod momčadi Metalca, dok će u isto vrijeme igrači Češkog Sela gostovati kod momčadi Jelengrada.

Miroslav Sačer

Miroslav Sačer

Tonski realizator programa Petrinjskog radija. Upravo za izgled naših prijašnjih web stranica, kao i za izradu naših radijskih jinglova, osvaja nagrade Hrvatske udruge radija i novina, što je samo potvrda kvalitete njegova rada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X