Izbornik
DDK_1

Nova akcija dobrovoljnog darivanja krvi 11.svibnja

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja organizira četvrtu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će biti održana u ponedjeljak 11.svibnja od 12 do 18 sati, s pauzom od 15 do 15,30 sati. Kao i uvijek, akcija će biti održana u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Petrinja u Turkulinovoj 7 u Petrinji.

„Molimo sve postojeće darivatelje da se odazovu u što većem broju, kao i one koji imaju želju postati darivatelji. Trenutne zalihe krvi su iznimno smanjene, te doista molimo pojačan odaziv darivatelja. Akcija će biti organizirana prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite uz maksimalno poštivanje sigurnosnih mjera na samoj akciji. Ljubazno molimo sve za poštivanje razmaka od 2 metra, te za strpljenje i razumijevanje ako bude dužih čekanja. Hvala od srca svima koji će se odazvati! Vi spašavate živote“, poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X