Izbornik
DDK_1

Nova akcija dobrovoljnog darivanja krvi 23.kolovoza

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja organizira novu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će biti održana u utorak 23.kolovoza u prostorijama Policijske postaje Petrinja u vremenu od 11 do 16:30 sati, uz pauzu od 13:30 do 14 sati.

„Smanjene su zalihe svih krvnih grupa te ovim putem pozivamo sve darivatelje krvi i one koji to mogu postati, da se odazovu ovoj akciji darivanja krvi, a sve kako bi pomogli onima kojima je najpotrebnije“, ističu iz petrinjskog Crvenog križa.

Krv može darivati svaka osoba dobrog općeg zdravstvenog stanja, da je u dobi od 18 do 65 godina, ima tjelesnu težinu iznad 55 kilograma te tjelesnu temperaturu do 37°C. Prije darivanja krvi preporuča se : pojedite lagani obrok i uzmite dovoljno bezalkoholne tekućine, pripremite osobnu iskaznicu ili putovnicu i zdravstvenu iskaznicu te ponesite iskaznicu darivatelja krvi.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X