PETRINJA – Petrinjska gastronomska ponuda ovih dana obogaćena je izvornom ponudom, a svoja vrata otvorio je Restoran „Magazinska klet“ u ulici Matije i Antuna Reljkovića 20.
Inače, ovaj petrinjski, je prvi kontinentalni izvan Zagreba uz dva „morska“ u Vrsima i Zadru, a njihova posebnost leži u spoju tradicije, inovativnosti i najkvalitetnijih namirnica, što rezultira savršenstvom okusa i mirisa koji karakteriziraju bogatu gastronomsku ponudu koja je spoj leskovačke tradicije, odnosno leskovački roštilj na drveni ugljen. Isto tako, receptura je iz Leskovca, kao i pečenjari koji rade na roštilju, zapravo cijela priča je preseljena u Zagreb, a sada i u Petrinju.
U ponudi imaju ćevape, pljeskavice, vješalice, leskovački voz, miješano meso. Također, od ponedjeljka do petka u ponudi će imati tri dnevna jela, uz gablec, a petkom i bogatu riblju ponudu: lignje, pastrve, brancine, orade, osliće. Također, pripremaju i razna jela od junetine, teletine, svinjetine i piletine, kao i razne priloge i salate. Osim toga bit će i specijaliteti: juneći repovi u saftu, leskovačka mućkalica, mazalice – obične, gurmanske.
Uskoro pripremaju i besplatnu dostavu (044/20-20-84), a sve informacije dostupne su i na njihovoj web stranici: WWW.MAGAZINSKA-KLET-PETRINJA.HR
Radno vrijeme je: PONEDJELJAK – PETAK 10-23, SUBOTA 11-23, NEDJELJA 12-20 sati.
SPONZORIRANI ČLANAK