pet-nm

Novi Marof slavio u Petrinji

PETRINJA – U 2. kolu Druge hrvatske malonogometne lige – zapad nogometaši Petrinjčice ugostili su momčad Novog Marofa od koje su poraženi 3:1.

Prvi su priprijetili domaći u 2. minuti kada je Matković izveo slobodni udarac s 9 metara, ali naciljao je samo vratnicu, a imao je i dobar pokušaj s iste udaljenosti minutu kasnije kada je nakon povratne lopte Barišića gađao praznu mrežu, ali gostujući vratar Gracin u padu je uspio spriječiti najgore. Na suprotnoj strani gosti su uzvratili preko Petrovića, također u dva navrata kada je u 8. i 15. minuti oba puta pogodio okvir vrata. Također, vratnica je bila posljednja prepreka i gostujućem igraču Sinkoviću kada se u posljednjim trenucima prvog dijela našao sam pred vratarom Pezićem, ali na odmor se otišlo netaknutih mreža.

Drugi dio bio je efikasniji, a počelo je u 27. minuti kada je dva puta poentirao Čikor i to najprije kada je pravovremeno utrčao na odbijenu loptu i pospremio je u mrežu, a isti učinak imao je i nekoliko trenutaka kasnije na asistenciju Mastena. Samo minutu kasnije Petrinjci su uspjeli smanjiti gostujuću prednost kada je Rimac brzopotezno izveo slobodni udarac do Gorupa koji je sa sedam metara odmah naciljao nebranjeni dio mreže. Nakon toga, u 32. minuti gosti su došli do povećanja prednosti kada je, nakon akumuliranih prekršaja, s deset metara bio precizan Maravunac, a istu prigodu za domaće je u 34. minuti imao i Papić, međutim njegov udarac gostujući vratar Gracin je obranio. Dobru prigodu Novomarofčani su imali i u 38. minuti nakon udarca iz kuta, ali domaći vratar Pezić na samoj crti uspio je spriječiti ulazak lopti u mrežu.

Ostali rezultati su:

RAB – FUTSAL PULA 5:7

BJELOVAR – JESENJE 4:4

ZAGREB 92 – OTOČAC 4:2

SISCIA – slobodna

Trenutni poredak je: 1. FUTSAL PULA 6, 2. NOVI MAROF 6, 3. JESENJE 4, 4. ZAGREB 92 3, 5. RAB 1, 6. OTOČAC 1, 7. BJELOVAR 1, 8. PETRINJČICA 0, 9. SISCIA 0 bodova.

U slijedećem 3. kolu nogometaši Petrinjčice gostovat će kod momčadi Siscie.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X