Izbornik
koronavirus-mjere

Novi oboljeli od koronavirusa u našoj županiji, za sada pozitivna četiri pacijenta

SISAK/PETRINJA – Prema podacima Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan imamo 4 pacijenta čije laboratorijske pretrage na novi koronavirus su
pozitivne. Navedeni pacijenti su dobrog zdravstvenog stanja i po negativizaciji nalaza bit će pušteni kući.

“Suočeni smo sa sve većim brojem stanovnika naše županije koji se vraćaju iz europskih zemalja gdje je prisutna COVID-19 infekcija. Molimo ih da se pridržavaju svih propisanih mjera i da provedbu zdravstvenog nadzora tipa samoizolacije u kući strogo poštuju. Neka nipošto ne posjećuju svoje bližnje u domovima umirovljenika. Domovi
umirovljenika veoma su rizična mjesta i tu posjete moraju biti strogo zabranjene jer su pripadnici starijih dobnih skupina najugroženiji dio stanovništva kod infekcije novim koronavirusom (SARS-CoV-2)”, poručuju iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije.

I DALJE, ZA SVE STANOVNIKE ZABRANJUJE SE ZADRŽAVANJE NA
JAVNIM MJESTIMA. PROVEDBU NAVEDENOG KONTROLIRAT ĆE DJELATNICI POLICIJE, HGSS-a, VATROGASACA I OSTALIH SLUŽBI TE NAVEDENO ĆE BITI SANKCIONIRANO OD STRANE NADLEŽNIH TIJELA.

“Apelira se na sve stanovnike Sisačko-moslavačke županije da provode odgovorno zdravstveno i socijalno ponašanje te da ne krše propisane mjere provedbe zdravstvenog nadzora jer tako se sprječava pojava i širenje ove bolesti.”, zaključuju iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X