Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisak2020

Novi tjedan započinjemo bez novooboljelih od koronavirusa u našoj županiji

Kako su priopćili iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na području naše županije danas nemamo novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. U izolacijskoj jedinici Opće bolnice dr.Ivo Pedišić u Sisku nalazi se troje pacijenata, dok su ostali na kućnom liječenju te od 32 pacijenta s područja naše županije, sada imamo 15 pozitivnih pacijenata na COVID-19.

„Do sada imamo 56 kršenja mjera samoizolacije. Jedna osoba je ovu mjeru prekršila tri puta, a šest osoba je mjeru prekršilo dva puta. Najveći broj kršenja mjera zdravstvenog nadzora tipa samoizolacije u kući (19 kršenja mjera) je na području grada Siska, točnije na području Policijske postaje Sisak, gdje je najveći broj osoba oboljelih od zarazne bolesti COVID-19, ukupno 21 oboljela osoba“, ističu iz županijskog Stožera.

Na kraju još jednom podsjećaju kako je potrebno i dalje poštivati sve propisane mjere zaštite, kao i mjere provođenja osobne higijene i higijene kućanstva .

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X