Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
prnjavor_cunticki

Novo kontejnersko naselje niče u Prnjavoru Čuntićkom

Novo kontejnersko naselje u Prnjavoru Čuntićkom gradi inženjerija Hrvatske vojske.

Ministarstvo obrane u srijedu je u priopćenju prenijelo izjavu poručnika Dominika Kuraja, pripadnika Inženjerijske pukovnije i voditelja radova u mjestu Prnjavor Čuntićki. Kuraj je naveo da je trenutno u izgradnji plato za kontejnersko naselje za smještaj pet stambenih kontejnera i tri mobilne kućice, završetak radova planiran je za petak, 5. ožujka, nakon čega slijedi nastavak radova koje preuzimaju civilne tvrtke.

Radove je obišao i Ivan Radošević, predsjednik mjesnog odbora Prnjavora Čuntićkog, koji je iskazao zahvalnost Hrvatskoj vojsci na brzoj reakciji i realizaciji. Osim kontejnerskog naselja, Hrvatska vojska u tom je mjestu pružila potporu u iskopu kanala za vodovod, koji će biti spojen sa spomenutim kontejnerskim naseljem.

U MORH-u napominju da je izgradnja platoa za ovo kontejnersko naselje ukupno četvrta lokacija u čijoj izgradnji sudjeluje Hrvatska vojska.

 

Podsjećaju da je HV dosad sudjelovao u izgradnji platoa za buduća kontejnerska naselja u naselju Sajmište u Petrinji, zatim u gradu Glini te na izgradnji platoa za montažne kuće na području Hrvatske Kostajnice – Stubalj (Kostajnički Majur). – Hrvatska vojska će i nadalje biti na raspolaganju Stožeru civilne zaštite i stanovništvu Banovine, zaključuju u MORH-u.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X