Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covid

Novooboljele 52 osobe u županiji, od toga 6 s područja Petrinje

SISAK – U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan su pedeset dvije novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o 28 osoba s područja grada Siska, 6 osoba s područja grada Petrinje, 5 osoba s područja općine Lekenik, 3 osobe s područja općine Martinska Ves, 3 osobe s područja grada Popovače, dvije osobe s područja grada Novske, dvije osobe s područja grada Hrvatska Kostajnica, jednoj osobi s područja grada Kutine, jednoj osobi s područja općine Sunja te jednoj osobi s područja grada Gline.

Iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije i dalje apeliraju: „Molimo sve žitelje neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera jer na taj način ostajemo odgovorni prema sebi i zdravlju drugih.“

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X