Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covidnaslov

Novooboljelih je danas 173 u županiji, a 7 ih je iz Petrinje

SISAK – U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan su 173 novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o 55 osoba s područja grada Kutine, 42 osobe s područja grada Popovače, 25 novooboljelih osoba s područja grada Siska, 23 osobe s područja grada Novske, 7 osoba s područja grada Petrinje, 7 osoba s područja općine Lipovljani, tri osobe s područja općine Velika Ludina, dvije osobe s područja općine Lekenik, dvije osobe s područja općine Sunja, dvije osobe s područja općine Martinska Ves, dvije osobe s područja općine Jasenovac, dvije osobe s područja grada Hrvatska Kostajnica te jedna osoba s područja grada Gline.

Iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije apeliraju: „Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog i Županijskog stožera kako spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti.“

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X