bolnicasisak2020

Novooboljelih nema, tri pacijenta i dalje smještena u izolacijskoj jedinici

SISAK – Kako su priopćili iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije, u izolacijskoj jedinici Opće bolnice dr.Ivo Pedišić Sisak smještena su i dalje tri pacijenta kod kojih su laboratorijske pretrage na novi koronavirus pozitivne. Prvooboljeli pacijent od ove bolesti je već peti dan bez kliničkih tegoba i znakova bolesti. Obzirom kako su mu pretrage na novi koronavirus još uvijek pozitivne, zadržane je do daljnjega u izolacijskoj jedinici Opće bolnice „Dr.Ivo Pedišić“ Sisak.

Novooboljelih nema. „Osoba ženskog spola koja je preminula na autocesti A3 nije bila pozitivna na novi koronavirus“, ističu iz Stožera te dodaju kako se i dalje povećava broj osoba pod zdravstvenim nadzorom tipa samoizolacije kod kuće u trajanju od 14 dana.

„Apelira se na sve stanovnike Sisačko-moslavačke županije da provode odgovorno zdravstveno i socijalno ponašanje te da ne krše propisane mjere provedbe zdravstvenog nadzora jer tako se sprječava pojava i širenje ove bolesti“, zaključuju iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X