Share on facebook
Share on twitter
porezna-uprava-glavni-p3nybgmf5i39r9x8un5nbab7ed2tii4qs2jba8o6n4

Obavijest Porezne uprave

PETRINJA – Porezna uprava čija se Ispostava u Petrinji od 2. ožujka ove godine nalazi u Ulici Augusta Šenoe 4, objavila je preporuke građanima i poduzetnicima vezane za preventivne mjere koje su na snazi zbog epidemije koronavirusa (COVID-a 19):

„S ciljem preventivnog postupanja i zaštite zdravlja građana, Porezna uprava omogućava građanima i poduzetnicima da ispune svoje obveze i ostvare svoja prava bez potrebe dolaska u prostorije Porezne uprave“.

Kao moguće načine komunikacije preporučuju: uslugu ePorezna, korištenje servisa „Pišite nam“ te korištenje telefonskih poziva.

„Samo za iznimne slučajeve, kada iz opravdanih razloga nije moguće ostvariti pravo ili ispuniti obveze preporučenim načinom komunikacije, uz prethodnu najavu na broj telefona: 044/554-850, uvodi se uredovno radno vrijeme svakog radnog dana od 9 do 10 sati u sobi broj 1.

Pri ulasku u prostorije Porezne uprave, obvezna je zaštitna maska na licu“, poručuju iz Porezne uprave.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X