Obavijest „Privrede“ o povremenim prekidima u vodoopskrbi u petak, 15. i subotu 16.lipnja 2018. Obavijest „Privrede“ o povremenim prekidima u vodoopskrbi u petak, 15. i subotu 16.lipnja 2018.
PETRINJA – Komunalno poduzeće Privreda d.o.o. Petrinja obavještava stanovnike grada Petrinje da će radi izvođenja radova na rekonstrukciji vodospreme dolaziti do povremenih prekida u... Obavijest „Privrede“ o povremenim prekidima u vodoopskrbi u petak, 15. i subotu 16.lipnja 2018.

PETRINJA – Komunalno poduzeće Privreda d.o.o. Petrinja obavještava stanovnike grada Petrinje da će radi izvođenja radova na rekonstrukciji vodospreme dolaziti do povremenih prekida u vodoopskrbi stanovništva grada Petrinje tijekom petka, 15. lipnja 2018. godine od 20:00 sati i tijekom subote ujutro, 16. lipnja 2018.godine  do 6:00 sati.

Navedeni radovi dio su radova rekonstrukcije cjelovitog sustava vodoopskrbe Grada Petrinje u sklopu provedbe EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“.

Radovi se izvode na dijelu vodoopskrbnog sudstva koji obuhvaća vodospreme i trasu glavnog opskrbnog vodoopskrbnog cjevovoda prema Gradu te radi toga postoji mogućnost prekida vodoopskrbe za stanovništvo u navedenom vremenu.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.