Izbornik
smz1305202222

Obilazak završenih radova na sanaciji ceste Plesmo – Stara Subocka

STARA SUBOCKA – Sisačko-moslavačka županija putem Županijske uprave za ceste i uz zajedničko financiranje s Gradom Novska u omjeru 50:50 , sanirala je 5 kilometara ceste od Plesma do Stare Subocke, ukupne vrijednosti radova preko 4,7 milijuna kuna.

Župan Ivan Celjak je u pratnji Siniše Kesića, zamjenika gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Novske i Marije Kušmiš, ravnateljice JU Park prirode Lonjsko polje obišao završne radove.

Postavljanjem horizontalne i vertikalne prometne signalizacije, dovršen je projekt modernizacije ceste na području Stare Subocke i Sigeca, dakle na području grada Novske. Uređen je novi ulaz u Park prirode Lonjsko polje i tako ćemo omogućiti svim posjetiteljima kvalitetan ulaz u naš Park prirode te da uživaju u sadržaju i prirodnim ljepotama koje im pruža Park Prirode Lonjsko polje.”, rekao je župan Celjak.

Župan Ivan Celjak je najavio kako će i djeca iz Novske ove godine ići na more: “Posebno nas raduje da je Katolička OŠ Novska prihvatila poziv Sisačko-moslavačke županije i uputila djecu četvrtih razreda na ljetovanje u Split.  Ljetovat će u Splitu u terminu od 20.07. do 25.07.

Nakon obilaska sanirane ceste župan Ivan Celjak posjetio je ustanovu Park prirode Lonjsko polje i održao sastanak s ravnateljicom Marijom Kušmiš.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X