Obnova podnih podloga u Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića u Mošćenici Obnova podnih podloga u Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića u Mošćenici
MOŠĆENICA – Područna škola Mošćenica Osnovne škole Dragutina Tadijanovića dobila je novi parket. Naime, ovih dana su privedeni kraju radovi na izmjeni podnih obloga... Obnova podnih podloga u Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića u Mošćenici

MOŠĆENICA – Područna škola Mošćenica Osnovne škole Dragutina Tadijanovića dobila je novi parket. Naime, ovih dana su privedeni kraju radovi na izmjeni podnih obloga te je stari i dotrajali laminat zamijenjen parketom, i to 620 metara kvadratnih proizvedenim u Petrinji.

Radove je obišao gradonačelnik Darinko Dumbović zajedno s povjerenikom MO Mošćenica Darkom Lipovcem te voditeljicom područne škole Josipe Radišić koji su pokazali i još nekoliko kritičnih točaka u školi čijem saniranju će se također pristupiti u što kraćem roku.

Voditeljica područne Osnovne škole Dragutina Tadijanovića Mošćenica Josipa Radišić je sprovela nazočne u obilazak škole te je ovim putem poručila:

„Drago nam je da su obavljeni radovi na našoj područnoj školi. Postavljenje dvoslojni pod od hrasta sa vodootpornom šperpločom debljine 14 mm po cijeloj školi i u školskoj dvorani sa ukupno 620 kvadrata . To je novi proizvod na tržištu te je puno izdržljiviji nego što smo imali prije. Jako smo zadovoljni, radovi su uspješno obavljeni, prošli smo kontrolu cijele škole, izvođač radova je ispunio svoj zadatak, gradonačelnik je isto donirao za cijeli projekt, zadovoljni smo što nam je pomogao u vezi školske dvorane gdje se održavaju mnogobrojna sportska i društveno- kulturna događanja. Naša škola broji 159 učenika u obje smjene od 1. do 8. razreda i mislim da će to bit na opće zadovoljstvo i učenika i roditelja naše škole.“

Povjerenik Mjesnog odbora Mošćenica Darko Lipovac iskazao je iznimno zadovoljstvo činjenicom da su Grad i gradonačelnik prepoznali potrebe ove škole, te je dodao:

„Obratio sam se gradonačelniku koji je preko Grada Petrinje iskoristio mogućnosti  da se pomogne školi pa je u tu svrhu promijenjen kompletan  laminat u cijeloj školi, stavljeni su novi parketi koje je lakše održavati i koji su kvalitetniji i koji jamče da će djeca imat nekakvu sigurnost na tjelesnom da neće doći do iskretanja noge radi razišlog laminata koji je star i postavljen prije 15 godina.

Naravno da ima još posla, poput krečenja, sanacije krovišta, uređenja igrališta i opreme u učionicama i mogu reći da smo sa gradonačelnikom dogovorili jedan hodogram po kojem će se u ovoj godini nastaviti ulagati u ovu školu.

U ime MO Mošćenica ovim putem zahvaljujemo gradonačelniku na pokazanom interesu da nam pomogne u realizaciji.“, zaključio je Lipovac.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.