Od četvrtka se vraća prijevoz umirovljenika od Pigika do Nove bolnice! Od četvrtka se vraća prijevoz umirovljenika od Pigika do Nove bolnice!
PETRINJA – Nakon učestalih upita u našu emisiju „A sada vi“ kada će s vratiti prijevoz za umirovljenike kojeg organizira Grad Petrinja, sa zadovoljstvom... Od četvrtka se vraća prijevoz umirovljenika od Pigika do Nove bolnice!

PETRINJA – Nakon učestalih upita u našu emisiju „A sada vi“ kada će s vratiti prijevoz za umirovljenike kojeg organizira Grad Petrinja, sa zadovoljstvom objavljujemo vijest da Grad Petrinja od četvrtka 15. veljače 2018. godine ponovo organizira prijevoz umirovljenika od Pigika do Nove bolnice i nazad.

Prijevoz se organizira po slijedećem rasporedu: 1. od Pigika do Nove bolnice u 7; 9 i 11 sati i 2. od Nove bolnice do Pigika od 8, 30; 10, 30 i 12 sati saznajemo od privremenog pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jose Grahovca.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.