Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
komunalacmalinova22042020

Od danas građani u Mažuranićevoj ulici mogu i samostalno predati građevinski otpad

PETRINJA – Iz Komunalca su obavijestili kako od utorka 30.ožujka građani mogu samostalno predati građevinski i glomazni otpad te otpadni tekstil u ulici Ivana Mažuranića u Petrinji (bivši željeznički kolodvor), u vremenu od ponedjeljka do subote od 07:30 do 19:00 sati. “Molimo građane da koriste isključivo ulaz s Mažuranićeve ulice zbog evidencije količina i vrsta otpada. Mole se građani da otpad razvrstaju prema vrstama otpada  (cigla i beton, drvo, metal, plastika, glomazni otpad….) radi lakšeg zbrinjavanja i predaje na oporabu.

Za ostale vrste otpada i dalje radi reciklažno dvorište u ulici Milana Grgića 13 (Kolonija) od ponedjeljka do petka od 9:00 – 16:00 i subotom od 8:00 – 13:00 sati.

Građevinski i glomazni otpad se i dalje odvozi kontinuirano s kućnog praga prema rasporedu https://komunalac-petrinja.hr/i/377/obavijesti/opcenito/1981/odvoz-glomaznog-i-gradjevinskog-otpada

Molimo građane da ne bacaju otpad u prirodu i da čuvaju okoliš.”, ističu u Komunalcu.

 

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X