tržnicapokrov

Od ove subote Gradska tržnica na novoj lokaciji

PETRINJA – Kako su izvijestili iz Grada Petrinje, zbog rekonstrukcije Gradske tržnice, tijekom četvrtka i petka, 17.i 18.ožujka ove godine, obavit će se preseljenje opreme s Gradske tržnice u šator koji se nalazi na Trgu hrvatskih branitelja.

Gradska tržnica na spomenutoj novoj lokaciji započinje s radom ove subote 19.ožujka i to : prodaja voća i povrća, cvijeća, odjeće, sadnica, presadnica. Također se napominje kako će se preseljenje kioska s Gradske tržnice obavljati tijekom idućeg tjedna, a sirana će do daljnjega ostati u funkciji na postojećoj lokaciji.

Između ostaloga se dodaje kako će uprava Gradskih tržnica biti smještena u bijelom kontejneru kraj šatora na Trgu hrvatskih branitelja.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X