cazmatransparkautobus

Od ponedjeljka starta i autobusna linija Petrinja-Sisak, kao i linije prema Zagrebu

PETRINJA – U sklopu treće faze popuštanja epidemioloških mjera koja počinje 11.svibnja, ponovno će biti uspostavljen međugradski prijevoz, pa tako ponovno s vožnjom kreće i linija između Petrinje i Siska, ističu iz poduzeća Čazmatrans.

Iz Čazmatransa ističu kako se prometovanje sada odvija uz strogo pridržavanje svih uputa Nacionalnog stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske. „Što se tiče zaštitnih mjera u autobusima, najvažnije preporuke su nošenje zaštitnih maski ukoliko ne smetaju disanju, socijalna distanca od jednog do dva metra, nasuprotno sjedenje po principu jedan red-jedan putnik, dezinfekcija ruku pri ulasku i izlasku putnika“, kazao nam je Slaven Fukat, rukovoditelj Poslovne jedinice Čazmatrans prometa u Petrinji.

Dodaje kako Čazmatrans trenutno ne razmišlja o povećanju cijena autobusnih karata, dok je vozni red značajno reduciran u odnosu na uobičajeni zimski vozni red, ali u skladu s potrebama odlaska radnika na posao i s posla. „Veći je broj polazaka prema Sisku/Zagrebu u jutarnjim satima te povratkom u popodnevnim satima“, zaključuje Fukat.

U nastavku donosimo novi korigirani vozni red, kao i raspored sjedenja u autobusima.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X