Održan 23. mali maraton Sisak-Trebarjevo Održan 23. mali maraton Sisak-Trebarjevo
SISAK – Povodom proslave Dana Sisačko-moslavačke županije već 23. godinu za redom održan je Mali maraton Sisak-Trebarjevo. Kako je pojasnio Josip Šimunović, predsjednik Zajednice... Održan 23. mali maraton Sisak-Trebarjevo

SISAK – Povodom proslave Dana Sisačko-moslavačke županije već 23. godinu za redom održan je Mali maraton Sisak-Trebarjevo. Kako je pojasnio Josip Šimunović, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije, ovaj maraton organiziraju svake godine u spomen na braću Radić.

„Do sada imamo prijavljeno 95 natjecatelja, ali mislim da rušimo rekord kada su djevojke, odnosno žene u pitanju jer imamo 34 natjecateljice. Inače se utrka trči na 15 kilometara. Osigurane su nagrade za prvo, drugo i treće mjesto i to iznosima od dvije tisuće, 1500 i tisuću kuna. Tu su i nagrade po dobnim kategorijama, to su skromne nagrade u iznosima 300, 200 i 100 kuna. Osigurali smo i medalje i majice za sve natjecatelje“, rekao je Šimunović.

Utrku je otvorio zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak. „Veseli nas kvalitetna organizacija ovog Malog maratona i ove godine, veseli nas veliki broj natjecateljica i natjecatelja, osobito veliki broj natjecateljica i natjecatelja s područja naše županije. Značaj ovog maratona je i više od obilježavanja Dana Sisačko-moslavačke županije. Malim maratonom promoviramo šport, promoviramo zdrav život jer znamo da je u zdravom tijelu i zdrav duh“, rekao je Celjak.

Utrku je organizirala Zajednica sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije, a nagrade najboljima dodijeljene su na cilju u Trebarjevu Desnom.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.