akrobatski

Održan tradicionalni 21. božićni turnir „PETRINJA ’19“ u akrobatskom rock’n’roll-u

PETRINJA – U organizaciji Športskog akrobatskog rock’n’roll kluba „MEGARock“ iz Petrinje održan je tradicionalni 21. božićni turnir „PETRINJA ’19“.

Nastupilo je 340 natjecatelja iz 10 hrvatskih klubova u 15 kategorija: „ASTRA“ – Slavonski Brod, „BISTRA“ – Novaki Bistranski, „BUBA“ – Zagreb, „GORICA“ – Velika Gorica, „LIMBO ROCK“ – Zagreb, „MEGARock“ – Zagreb i Petrinja, „PANDA“ – Zagreb, „R’N’R GIMNAZIJA“ – Zagreb, „TOP DANCE“ – Slavonski Brod i „VEGA“ – Velika Gorica.

Denis Lilih, trener u ŠARRK-u „MEGARock“ i jedan od idejnih začetnika ovog turnira na kraju je sažeo dojmove: „I 21. puta smo odrorali, da ne kažem odrokali, ovaj božićni turnir. Standardno je bilo posjećeno i od klubova i od plesača. Izuzetno mi je drago da ljudi ustvari prepoznaju ovaj turnir kao nešto toplo, prijateljski, gdje se dođu družiti i baš mi je neki dan jedna mama rekla kako nema šanse da ove godine propuste Advent u Petrinji, tako da to meni osobno znači jako puno.“

Još je naglasio: „Druga je stvar da 21. u nizu nije mali broj. U Petrinji je sada klub nešto malo manji nego što je bio prije i već sam rekao da više ne nosimo svjetske i europske medalje, a naravno nije da to nemamo u planu. Međutim, došlo je do jedne velike smjene generacija, ostali smo s malim klincima i krećemo ispočetka. Trener Mario Gržin je s njima onako kako treba biti, on zna svoj posao i nadam se da će uskoro, kroz neko vrijeme, rezultati ponovo početi kapati kao što su kapali i prije.“

Najavio je i kako će tradicija biti nastavljena 22. turnirom iduće godine.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X