Održano „9. otvoreno prvenstvo Grada Petrinje“ u stolnom tenisu Održano „9. otvoreno prvenstvo Grada Petrinje“ u stolnom tenisu
PETRINJA – U organizaciji Stolnoteniskog kluba „Mladost“ održano je tradicionalno „9. otvoreno prvenstvo Grada Petrinje“ u stolnom tenisu. Nastupili su natjecatelji u tri kategorije:... Održano „9. otvoreno prvenstvo Grada Petrinje“ u stolnom tenisu

PETRINJA – U organizaciji Stolnoteniskog kluba „Mladost“ održano je tradicionalno „9. otvoreno prvenstvo Grada Petrinje“ u stolnom tenisu.

Nastupili su natjecatelji u tri kategorije: mlađi uzrasti (4), veterani-rekreativci (12) i parovi (8) koji su igrali svako sa svakim, a najuspješniji su bili:

– mlađi uzrasti –

1. PETAR ŽUGAJ

2. ANJA BARAČ

3. LEO JELIĆ

– veterani-rekreativci –

1. DRAGAN JOSIPOVIĆ

2. MILE BIONDA

3. MARIJAN ŠARIĆ

– parovi –

1. DRAGAN JOSIPOVIĆ/MARIJAN BARIĆ

2. ŽELJKO MESIĆ/ALI ABDI

3. MILE BIONDA/ZVONIMIR KAZAČINSKI

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.