Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
skolauniverzalna

Održavanje nastave u tjednu od 8. do 12. studenog

SMŽ – U tjednu od 8. do 12. studenog, nastava će se u školama kojima je osnivač Sisačko-moslavačka županija odvijati:

po A modelu (nastava u školi): I. OŠ Petrinja, OŠ Mate Lovraka Petrinja, OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja, OŠ Ivan Goran Kovačić Gora, OŠ Jabukovac, Srednja škola Petrinja, Industrijsko-obrtnička škola Sisak, Tehnička škola Sisak, GŠ Frana Lhotke, Strukovna škola Sisak, Srednja škola Glina, OŠ Glina, OŠ Katarina Zrinska Mečenčani.

Po C modelu (nastava na daljinu) nastavu će izvoditi u Gimnaziji Sisak.

Nastavu će izvoditi po B modelu (kombinirano uživo i na daljinu): Srednja škola Topusko, Ekonomska škola Sisak, Srednja škola Viktorovac, OŠ Vladimir Nazor Topusko.

Odluka je donesena na temelju analize epidemiološke situacije u svakoj pojedinoj školi kojoj je osnivač Županija, a sve s namjerom očuvanja zdravlja djece i djelatnika. Pratit će se daljni razvoj situacije te u skladu s njim donositi i daljnje odluke koje će biti objavljene na službenoj stranici Sisačko-moslavačke županije. Informaciju o izvođenju nastave u ostalim osnovnim i srednjim školama u županiji saznajte na poveznici.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X