Izbornik
bsh

OŠ Dragutina Tadijanovića Kvizom znanja obilježila Dan škole

PETRINJA –  U Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića Petrinja, u PO Mošćenica i matičnoj školi u Petrinji, prigodom obilježavanja Dana škole 25. studenoga, organiziran je Kviz znanja o životu i djelu Dragutina Tadijanovića za učenike predmetne nastave.

U Mošćenici je 22. studenoga održan   kviz „Koliko znam o Dragutinu Tadijanoviću“ u kojem su se natjecali učenici predmetne nastave u pet natjecateljskih skupina.

Pobjednici kviza su učenici 7. razreda u sastavu: Irma Delić, Gabrijel Brandl, Petar Dunger i Tamara Matić.

U Petrinji se kviz održao 24. studenoga i u njemu su se natjecali učenici u devet natjecateljskih skupina iz predmetne nastave. Pobijedili su predstavnici 5. a razreda u sastavu: Benjamin Zulić, Emanuela Hatvalić, Eleonora Hatvalić i Elena Marcikić.

Natjecatelji su se odlično pripremili za kviz i pokazali zavidno znanje o Dragutinu Tadijanoviću. – priopćili su iz ove petrinjske škole.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X