OŠ Sunja kupuje lokalno OŠ Sunja kupuje lokalno
SUNJA – U petak, 8. lipnja 2018. godine Zajednica proizvođača Sisačko-moslavačke županije ostvarila je prvu suradnju s nekom od osnovnih škola s područja Sisačko-moslavačke... OŠ Sunja kupuje lokalno

SUNJA – U petak, 8. lipnja 2018. godine Zajednica proizvođača Sisačko-moslavačke županije ostvarila je prvu suradnju s nekom od osnovnih škola s područja Sisačko-moslavačke županije.

„Projekt Kupujmo lokalno, projekt Sisačko-moslavačke županije i županijske Razvojne agencije, za svoj cilj ima sprječavanje odlaska ljudi iz ruralnih područja Sisačko-moslavačke županije te s te strane vjerujemo kako je suradnja sa školama pravi put prema ostvarenju konačnog cilja ovog projekta.

Vjerujemo kako je Osnovna škola Sunja prva u nizu škola koja će za svoju kuhinju uzimati domaće tijesto, sto posto prirodne sokove, domaće kobasice i proizvode iz prodavaonica Pun Ceker jer tako zajedno podižemo svijest kod djece o kvaliteti i konzumaciji domaćih proizvoda te ih možda jednog dana potaknemo na bavljenje poljoprivredom i ostanak u ruralnim područjima naše županije“, izvijestili su iz Sisačko-moslavačke županije i županijske Razvojne agencije.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.