ekodanigk2020

Osnovna škola Ivan Goran Kovačić održala 10. Eko dan

GORA – Osnovna škola Ivan Goran Kovačić Gora, unatoč novonastaloj situaciji, obilježila je tradicionalno Eko dan, ovoga puta u nešto drugačijem obliku. „Novonastala situacija primorala nas je ostati u svojim domovima i to na jedan od naših značajnijih dana koje obilježavamo u ožujku, a to je Eko dan. Stihovi himne nisu odzvanjali školskim hodnicima i učionicama, ali su bili prisutni u svim našim srcima.“, ističu iz Osnovne škole Ivan Goran Kovačić Gora.

Budući da su virtualne učionice na svim platformama u punoj radnoj snazi, u Školi su odlučili zadati učenicima poticajno jedan kreativni zadatak. Učenici su tako od kartona trebali izrezati srce, na njega zalijepiti nekoliko prirodnih materijala i u sredini upisati eko poruku, svoj rad i fotografirati i poslati učiteljima.

„Uspjeli smo i na daljinu probuditi kreativnost kod učenika, ali i naših učitelja i stručnih suradnika. Skupilo se pregršt veselih i kreativnih uradaka. Veliki bravo za sve naše učenike i učitelje! EKO – EKO, ŠKOLU VOLIMO. EKO – EKO, RADIMO VESELO. EKO – EKO, MISLIMO ZELENO. EKO – EKO naš je moto.“, dodaju na kraju iz Osnovne škole Ivan Goran Kovačić Gora.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X