Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Oštetio tri OPG-a sa sisačkog područja za 197 tisuća kuna

SISAK – Policijski službenici Policijske postaje Sisak dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevara u gospodarskom poslovanju.

Naime, njega se sumnjiči da je kao odgovorna osoba trgovačkog društva iz Gunje, tijekom mjeseca listopada prošle godine, vlasnicima trima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava sa sisačkog područja nije platio račune za kupnju kukuruza u zrnu. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 197.000 kuna.

Protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto posebno izvješće zbog prijevare u gospodarskom poslovanju, a za isto kazneno djelo i protiv trgovačkog društva temeljem Zakona o odgovornosti pravnih osoba za kaznena djela.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X