otvorenjeklizalista19go

Otvorena nova sezona klizanja, Klizalište do 19. siječnja na Trgu hrvatskih branitelja

PETRINJA – Petu godinu za redom Petrinja je dobila svoje klizalište koje je službeno otvoreno. Nakon četiri dosadašnje godine klizanja na Gradskom rukometnom stadionu, sve do 19. siječnja iduće godine svi ljubitelji klizanja, Klizalište će moći posjetiti na novoj lokaciji, Trgu hrvatskih branitelja, rekla je prilikom otvorenja nove sezone klizanja direktorica tvrtke Poslovne zone Petrinja Jasmina Robinić.

„Petu godinu za redom otvaramo sezonu Klizališta u Petrinji, ovoga puta na novoj lokaciji, na Trgu hrvatskih branitelja. Četiri godine klizali smo se na Gradskom rukometnom stadionu te smo se odlučili da bi ove pete jubilarne godine trebali napraviti jednu promjenu koja je doživjela jako dobar odjek i pozitivne reakcije građana i naših stalnih prošlogodišnjih posjetitelja“, rekla je Robinić te dodaje kako je i ovogodišnje Klizalište u Petrinji dio manifestacije Advent u Petrinji.

Za otvorenje Klizalište posjetiteljima su pripremili predstavu na ledu „Ice wonderland“ koja je uključivala animatore, umjetničko klizanje, žonglere te ostale zabavne sadržaje, a svi koji su došli na otvorenje Klizališta, mogli su besplatno klizati do 19 sati.

„Radno vrijeme klizalište i cijene ostaju iste kao i prošlih godina. Znači radno vrijeme je svakim danom, uključujući i vikende te blagdane od 10 do 21 sat. Cijena ulaznice je 5 kuna za djecu te 10 kuna za odrasle, a najam klizaljki je 10 kuna“, rekla je Robinić te podsjeća kako će Klizalište u Petrinji biti otvoreno sve do 19. siječnja iduće godine.

Robinić ujedno najavljuje i doček Nove godine za naše najmlađe. „Doček Nove godine za naše najmlađe predviđen je 31. prosinca točno u podne. Taj događaj radimo u koordinaciji s Turističkom zajednicom Grada Petrinje gdje ćemo našim najmlađima pružiti mnoštvo sadržaja, pozvati vrtiće i osnovne škole te očekujemo da će se odazvati“, zaključila je Robinić.

Zahvalila se Gradu Petrinji i Turističkoj zajednici Grada Petrinje na dobroj suradnji. Na kraju je navela kako je cijena najma Klizališta 190 tisuća kuna.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X