Share on facebook
Share on twitter
epropusnice

Ovog vikenda gradski Stožer neće izdavati propusnice

PETRINJA – Iz Stožera za civilnu zaštitu Grad Petrinje priopćili su kako ovoga vikenda neće izdavati propusnice, te će s izdavanjem propusnica ponovno započeti 14.travnja.

Ovaj vikend Stožer CZ Grada Petrinje neće izdavati propusnice. Izdavanje propusnica započet će u utorak, 14. travnja 2020. godine. Odluka o zabrani napuštanja mjesta boravka je i dalje na snazi. Kretati se mogu samo oni građani koji su ishodili propusnice za napuštanje mjesta prebivališta. Sukladno naputku Stožera civilne zaštite RH savjetujemo da hrvatski državljani ostanu u svojim domovima kako bi se što manje izlagali i time smanjili ugrozu zaraze koronavirusom za sebe, vlastitu obitelj, ali i okolinu. Ovim putem još jednom apeliramo na sve građane da ostanu u svojim domovima i da ovog Uskrsa svojim obiteljima poklone zdravlje, sigurnost i zaštitu od zaraze COVID-19 virusom“, poručili su iz Stožera civilne zaštite Grada Petrinje.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

„Zajedno za druge!“

SPLIT/GORA – Udruga „MI“ – Split organizira humanitarnu akciju od 15. rujna do 12. prosinca

X