Izbornik
zumbathon2019

Ovu subotu Gradsko kupalište u znaku Zumbathona

PETRINJA – Sportska udruga Pokret ovu subotu, 27.kolovoza od 18 sati na Gradskom kupalištu u Petrinji organizira sada već tradicionalni Zumbathon. Tajnica ove udruge Josipa Trklja otkriva kako sve okupljene na Gradskom kupalištu očekuje dva sata pjesme i plesa.

„Stiže nam zasigurno pet naših zumba licenciranih instruktora, uz moju malenkost. Mi ćemo na velikoj pozornici održati dva sata zabave, plesa na dobru glazbu i lake korake koje će svi naši građani moći pohvatati vrlo brzo. Prvo će nam odraditi nastup naši najmlađi Zumba kids iz Petrinje i Siska. Plesni klub Elina nam dolazi u goste i njihova djeca će nam prezentirati svoj rad. Zatim nastupamo mi, napravit ćemo jedno malo zagrijavanje za sve naše građane, a onda tko je voljan plesat će s nama. Ne tjeramo nikoga na ples, ali je Zumbathon takvog karaktera da svi sudjelujemo u tome. Očekuje vas dva sata zabave i plesa na velikoj pozornici“, rekla nam je Trklja.

Ovo je drugi po redu Zumbathon u Petrinji kojeg ova udruga organizira nakon 2019.godine, a i ovoga puta sve je donacijskog karaktera. „Prvi naš Zumbathon je bio 2019.godine i tada smo također prikupljali donacije za jednu djevojčicu. Ove godine također smo odlučili, ovu subotu 27.kolovoza,  na našem Gradskom kupalištu, na velikoj pozornici, održati 2.Zumbathon za kojeg želimo da postane tradicija. Zumbathon je donacijskog karaktera, znači svaki dobrovoljni prilog ide za najpotrebnije. Ove godine smo se odlučili za pomoć djeci jedne naše vježbačice koja nam je nažalost prerano preminula. Inače, bila je naša vježbačica, članica naše udruge, osoba sa smiješkom na licu, pozitivne energije i svima nam je prirasla srcu. Iza nje je ostalo troje djece i svi prilozi idu za tu djecu jer su svi u odgojno-obrazovnom sistemu“, otkrila nam je Trklja. U slučaju kiše, Zumbathon će biti odgođen za sredinu rujna.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X