Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covid 19

Pet novooboljelih na području Petrinje

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan, imamo 158 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19.

Radi se o 62 osobe s područja Siska, 31 osobi s područja Kutine, 28 osoba s područja Popovače, deset osoba s područja Novske, šest osoba s područja općine Lekenik, pet osoba s područja Petrinje, pet osoba s područja općine Sunja, četiri osobe s područja općine Lipovljani, tri osobe s područja općine Velika Ludina te o po dvije osobe s područja Hrvatske Kostajnice i općine Martinska Ves.

Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti. – poručili su i danas iz Stožera.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X