Izbornik
bolnicasisak2020

Pet pacijenata pozitivno na koronavirus u našoj županiji

SISAK/PETRINJA – U izolacijskoj jedinici Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak smješteno je pet pacijenata kod kojih su laboratorijske pretrage na novi koronavirus pozitivne, priopćili su iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije.

Danas se provodi dezinfekcija karantenskog prostora za vozače u Brezovici. Edukacija o dobroj higijenskoj
praksi i manipulaciji s hranom i drugo u uvjetima karantene za osobe koje će na takvim zadacima raditi i dalje se provode.

Svi koji se kontroliraju u Dijabetološko endokrinološkoj ambulanti u Sisku, a nisu se mogli javiti na predbilježeni pregled zbog epidemije, mogu se javiti putem maila: [email protected] – u kontaktu je potrebno navesti i osobne podatke kao i terapija koja se uzima.

“Apelira se na sve stanovnike Sisačko-moslavačke županije da se striktno drže svih naputaka vezano uz epidemiju bolesti COVID-19 i da ih strogo provode.
Uspjeh borbe protiv ove bolesti ovisi o svijesti i disciplini svih naših stanovnika.
Molimo da se provode sve propisane mjere zaštite, kao i rigorozne mjere provođenja osobne higijene i higijene kućanstva (mokro čišćenje, dezinfekcija i dr.) i dobro dobro provjetravanje
prostorija (izbjegavanje ustajalog i suhog zraka u kući)”, zaključuju iz Stožera.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X