Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
čs-mah

Pet pogodaka u Češkom Selu za domaću pobjedu 3:2

PETRINJA – Nogometaši Češkog Sela, u posljednjem 22. kolu Druge županijske nogometne lige – Sisak, ugostili su momčad Mahova od koje su bili bolji 3:2.

Siromašnije prvo poluvrijeme, što se tiče prigoda i pogodaka, s jedne i druge strane, ipak je obilježilo nekoliko pokušaja domaćih i to u 3. minuti kada je Matić pokušao s 18 metara, a gostujući vratar Stanković nogom je izbacio loptu iz svog donjeg desnog kuta, dok je u 10. minuti gostujuću mrežu, nakon gužve pred vratima, spasio Behlić izbacivši loptu s crte u polje. U 15. minuti Prepelec je pokušao s 20-ak metara, ali nije bilo problema za gostujućeg vratara, koji se istaknuo i u 25. minuti kada se Josip Rajić našao sam iza gostujuće obrane, međutim blok Stankovića spriječio je nešto više, kao i u 32. minuti kada je ukrotio loptu u padu ispred natrčalog Prepeleca.

Drugi dio bio je daleko „plodniji“ i to odmah na početku, odnosno u 46. minuti i gužve pred gostujućim vratima kada su i domaći i gostujući igrači „razmišljali“ što i kako s loptom među kojima ju je Josip Rajić ipak odlučio poslati u mrežu. Nakon toga, u 51. minuti, Prepelec je odlično reagirao glavom na ubačenu s lijeve strane, u sredini kaznenog prostora, ali naciljao je ravno u ruke Stankovića. Ipak, u 58. minuti bio je precizniji kada je Ivica Tokić sa sredine igrališta ubacio loptu u gostujući šesnasterac odakle je Prepelec iz okreta svladao vratara Stankovića. Prednost domaćih trajala je samo šest minuta jer su gosti u 60. minuti povukli brzu kontru nakon koje se u gužvi pred domaćim vratima najbolje snašao Leško za smanjenje rezultata koji je četiri minute kasnije poravnao Tumpak nakon što ga je iza domaće obrane odlično uposlio Marko Brlečić. Ipak, domaći su do pobjede došli u 75. minuti ponovo iz gužve pred gostujućim vratima gdje se najbolje snašao Ivica Tokić za konačnih 3:2, a rezultat su mogli i „podebljati“ u 85. minuti kada se Ivišić odlučio na udarac s 25 metara koji je dobro zatresao vratnicu iznad vratara Stankovića.

U istom natjecanju nogometaši Sloge iz Hrastovice gostovali su kod momčadi PPG Rujevac od koje su poraženi 2:1, a jedini strijelac za Hrastovčane bio je Vule.

  • Image00001
  • Image00002
  • Image00003
  • Image00004
  • Image00005
  • Image00006
  • Image00007
  • Image00008
  • Image00009
  • Image00010
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X