Izbornik
images.jpeg

Niz potresa do sada zatresla središnju Hrvatsku

PETRINJA/SISAK – Nakon tri potresa koja su jutros zatresla središnji dio Hrvatske, seizmografi su potvrdili kako građani u danima koji su pred nama mogu očekivati još niz potresa manjeg intenziteta.

Prvi potres koji se dogodio u 6 sati i 24 minute bio je najjači, magnitude 5.3 po Richteru, drugi potres koji se dogodio oko 7 sati bio je jačine 5.1 po Richteru, a treći potres jačine 3.7 po Richteru dogodio se oko 7 sati i 41 minutu.

U 9 sati i 4 minute te 9 sati i 10 minuta dogodila su se još dva potresa, prvi jačine 3.1 po Richteru, a drugi jačine 3.0 po Richteru. Nova dva potresa bila su na dubini od sedam kilometara i dva kilometra, te su se ponovno dogodili šest i sedam kilometara sjeverno od Zagreba.

Oko 10 sati i 11 minuta ponovno se zatreslo i to šest kilometara sjeveroistočno od Zagreba. Potres jačine 3.2 po Richteru dogodio se na dubini od pet kilometara.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X