Izbornik
policijanaslov

Petrinja: Krađa albuma s novčanicama i kovanicama

Policijska uprava sisačko-moslavačka priopćila je da se traga za nepoznatim počiniteljem koji je s petka na subotu, 26./27. kolovoza, na području grada Petrinje, provalio u kuću 74-godišnjeg vlasnika te ukrao album s više novčanica i kovanica u raznim valuta.

U današnjem priopćenju navedeno je i da je u petak, 26. kolovoza, građanin na petrinjskom području u mjestu Novo Selište, u rijeci Kupi, pronašao minobacačku minu koju je na mjestu pronalasku u kontroliranim uvjetima uništio policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu. Sukladno odredbama Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, pozivaju iz PU, građane da predaju sve vrste ubojitih sredstava bez ikakvih sankcija u sklopu kampanje „Manje oružja, manje tragedija“.

Pozivom na broj 192 učinite prvi korak prema dragovoljnoj predaji bez sankcija, a sve kako bi učinili svoje okruženje sigurnijim. – poručili su iz PU SM te dodaju: “Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja. Stručno osposobljeni policijski službenici će na siguran način preuzeti.”


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X