NASLOVNA

Petrinja na lovranskoj Marunadi predstavila svoje autohtone proizvode

LOVRAN – Grad Petrinja s Općinom Lovran već dugi niz godina njeguje prijateljske odnose i dobru suradnju.

Već tradicionalno, od 2015. godine, Grad Petrinja sudjeluje na manifestaciji Marunada koja se u Lovranu održava dugih 47 godina.

Nakon dvije godine pauze u kojima se zbog pandemije korona virusa takve manifestacije nisu održavale, petrinjska obiteljska poljoprivredna gospodarstva ove su godine opet na ovoj vrlo posjećenoj manifestaciji predstavila svoje autohtone proizvode. Zadovoljni su interesom koji su za našim proizvodima iskazali domaći, ali i strani posjetitelji Marunade.

Lovran je u ovoj prigodi posjetila i gradonačelnica Magdalena Komes s Davorom Mazalinom, pročelnikom UO za gospodarstvo, poljoprivredu i razvoj Grada Petrinje.

Susreli su se s načelnikom Općine Lovran s kojim su razgovarali o daljnjem razvoju i produbljivanju dobre suradnje Grada Petrinje i Općine Lovran, izvijestili su iz Grada Petrinje.

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X