pet-zg

Petrinjci pobjedom protiv ZG Dubrave nastavili pobjednički niz

PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u 6. kolu Druge hrvatske rukometne lige – Sjever, ugostili su momčad ZG Dubrave od koje su bili bolji 33:26.

Ovom pobjedom Petrinjci su nastavili uspješan niz od četiri uzastopne pobjede i nastavili „potjeru“ za igračima Siska koji su trenutno vodeći s bodom prednosti. Protiv Zagrepčana konačni rezultat niti jednom nije bio upitan jer su već od starta, nakon 1:1, počeli stvarati razliku koja je nakon prve dionice iznosila +6 (16:10).

U drugom dijelu domaći su u dva navrata imali i osam pogodaka „viška“ (22:14, 23:15) što se na kraju svelo na konačnih +7 (33:26), a i ostali značajniji brojčani pokazatelji bili su u znaku broja 7, odnosno toliko su pogodaka postigli i najbolji strijelci, po dvojica na svakoj strani. Kod Petrinjaca Dorian Pijalović i Antonio Čunčić, a kod Zagrepčana Dominik Drašković i Mateo Brašni Ferreira.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X