pet-rug

Petrinjci u derbiju nadigrali Rugvicu

PETRINJA – U derbiju posljednjeg jesenskog 13. kola Druge hrvatske rukometne lige – Sjever rukometaši Petrinje ugostili su momčad Rugvice od koje su bili bolji 31:23.

Petrinjci su od samog starta kontrolirali rezultat i polovicom prvog poluvremena prvi puta su se odvojili na solidnih četiri pogotka razlike (8:4), u tri navrata imali su i +6 (12:6, 13:7, 14:8), a prvu dionicu okončali su s pet pogodaka viška (15:10).

U drugom dijelu domaći su samo nastavili održavati dovoljnu razliku pogodaka koja niti jednog trenutka nije bila ugrožena, a u dva navrata, u 42. i 45. minuti, dostigli su i najveću razliku od +11 (23:12, 24:13) da bi na kraju zaključili rezultat sa solidnih +8 (31:23).

Što se strijelaca tiče domaće je ponovo predvodio Dorian Pijalović s devet, a pratio ga je Antonio Čunčić sa sedam, dok u redovima gostiju nije bilo izrazitog strijelca, odnosno 12 igrača je zatreslo protivničku mrežu u rasponu od jednog do najviše tri pogotka.

Također, svoj doprinos dali su i vratari, odnosno petrinjski su imali ukupno 14 obrana (Nenadić 12, Demić 2), dok su gostujući bili skromnijeg učinka, ukupno 6 (Purma 4, Ivanković 2).

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X