Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
knjiznicavoli07082020

Petrinjska Knjižnica prijatelj projekta „Život nas uvijek voli, Petrinja“

PETRINJA – Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja prijatelj je projekta „Život nas uvijek voli, Petrinja“ kojeg provodi Hrvatsko društvo za autogeni trening, hipnozu i terapiju. U sklopu navedenog projekta bit će održane brojne radionice koje su besplatne, a projekt traje sve do 19.veljače 2022.godine. Njegova vrijednost je gotovo 1,5 milijuna kuna.

U projektu mogu sudjelovati svi punoljetni stanovnici s prebivalištem ili boravištem na području grada Petrinje. Program se sastoji od 20 sati edukacije o znanjima Autogenog treninga kroz dva do tri tjedna. Za sudjelovanje u navedenim radionicama autogenog treninga svi zainteresirani se mogu prijaviti u Gradskoj knjižnici i čitaonici Petrinja tijekom radnog vremena na broj telefona 044/815-316 ili na broj mobitela 099/2161-203.

Svi polaznici koji prođu program, osnažit će se i steći cjeloživotna znanja i vještine s kojima će moći prevenirati ili samostalno rješavati izazove životnih situacija, čime će se poboljšati svi aspekti njihovog života, od socijalnog uključivanja do radnih sposobnosti i samostalnosti te do mogućnosti stvaranja i održavanja kvalitetnijih odnosa, poslovnih i privatnih, uz dugoročno očuvanje cjelokupnog psihofizičkog zdravlja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X