vukovićtekst

Petrinjska policija najavljuje preventivno-represivne akcije u rujnu

PETRINJA – Na osnovi analiza prometnih nesreća u mjesecu kolovozu, policija je sastavila plan preventivno-represivnih akcija za rujan o kojem je izvijestio Miroslav Vuković, djelatnik za prometnu preventivu Policijske postaje Petrinja.

„U petak, 02. rujna, od 15 do 19 sati, pojačano ćemo nadzirati alkoholiziranost sudionika u prometu.  U subotu, 03. rujna od 8 do 12 sati pojačano ćemo nadzirati brzinu kretanja vozila. U srijedu, 07. rujna od 8 do 12 sati nadzirat ćemo kretanje pješaka u prometu. Sa subote na nedjelju, 17./18. rujna od 21 sat do 2 sata ujutro pojačano ćemo nadzirati alkoholiziranost sudionika u prometu i brzinu kretanja vozila. U srijedu, 21. rujna od 9 do 13 sati kontrolirat ćemo nepropisnu uporabu mobitela i korištenje sigurnosnog pojasa tijekom vožnje. Sa subote na nedjelju, 24./25. rujna od 23 sata do 3 sata ujutro ponovno ćemo pojačano nadzirati alkoholiziranost sudionika u prometu i brzinu kretanja vozila. U utorak, 27. rujna od 8 do 11 sati nadzirat ćemo kretanje pješaka u prometu.“

Vuković je još dodatno naglasio kako će policija u razdoblju od 16. do 22. rujna pojačano nadzirati nepropisnu uporabu mobitela i korištenje sigurnosnog pojasa tijekom vožnje.

 

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X