Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
wings

Petrinjski sportaši priključit će se utrci ”Wings for Life World Run”

PETRINJA – Petrinjski sportski savez organizira zajedničko trčanje u sklopu  ”Wings for Life World Run” utrke koja se organizira svake godine s ciljem pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine u sklopu zaklade Wings for Life.

„Ove godine Petrinjski sportski savez podržat će utrku petrinjskih sportaša uz činjenicu da smo nastradali u razornom potresu 29.12.2021. ali da u nama i dalje živi onaj dio humanosti koji želimo prenijeti na one koji se ne mogu baviti sportom zbog ozljeda leđne moždine.“ – kazao je Marko Badrić, predsjednik Petrinjskog sportskog saveza.

Želimo svijetu pokazati kako petrinjski sportaši djeluju humanitarno i time pomažu oboljelima, ali želimo pokazati i sve teškoće koje smo doživjeli kao posljedicu razornoga potresa pod sloganom ”Grad kojem je uništena kralježnica, trči za one koji ne mogu”

Utrka će biti održana 09.05.2021. godine u 13.00 sati iz Strossmayerovog šetališta uz simbolično okupljanje u 12.19 sati.

Prijedlog PSS-a je da klubovi pošalju po dva predstavnika i tako podrže ovu humanitarnu utrku bez obzira na sve nedaće koje su nas zadesile. Detalje utrke možete pogledati na linku:

https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr

Prijave s imenima svojih predstavnika šalju se na e-mail Alena Perekovića [email protected]

 

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X