Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Pijane vozačice izazvale prometne nesreće

SISAK – U utorak, 6. travnja oko 16.15 sati, u Ulici Ante Kovačića u Sisku, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Naime, do nesreće je došlo kada je 42-godišnja vozačica upravljala osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola 1,2 promila. Ona je uslijed ne držanja potrebnog razmaka udarila u vozilo ispred sebe, a koje je usporavalo kretanje zbog zaustavljene kolone. Od siline udarca vozilo je odbačeno unaprijed i udarilo je u teretno vozilo, a koje je zatim udarilo u vozilo ispred sebe koje je bilo zaustavljeno u koloni. U ovoj prometnoj nesreći putnica iz jednog vozila je zadobila lake tjelesne ozljede.

Istoga dana, oko 17.30 sati, na državnoj cesti između mjesta Žažina i Sela, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 46-godišnja vozačica upravljala osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,74 promila. Ona je uslijed ne kretanja sredinom obilježene prometne trake, sišla s kolnika i udarila u prometni znak. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozačica bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X