Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Pijani vozači izazvali prometne nesreće 

U petak 27.studenoga, oko 18.15 sati, na parkirališnom prostoru na Trgu hrvatskih branitelja u Petrinji, nesreću s materijalnom štetom je izazvao 63-godišnji vozač iz Petrinje, koji je  pod utjecajem alkohola od 1,5 promila, osobnim vozilom sisačkih registracija prilikom obilaženja udario u parkirano osobno vozilo. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom suda bit će podnijet optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

Istog dana, oko 14 sati, na sisačkom području u mjestu Stara Drenčina, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 37-godišnjak s područja Lekenika, koji je pod utjecajem alkohola od 1,75 promila upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. On je započeo pretjecati osobno vozilo koje se kretalo ispred njega, nakon čega je odustao te je prilikom vraćanja u kolničku traku, prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila sisačkih registracija. On je uhićen i  sljedećeg dana doveden nadležnom Općinskom sudu.

Potom je oko 22.45 sati, u Zagrebačkoj ulici u Sisku, 25-godišnjak iz Zagreba izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. On je pod utjecajem alkohola od 1,3 promila upravljao osobnim vozilom zagrebačkih registracija koji je zbog   neprilagođene brzine po ulasku u kružni tok, prednjim djelom vozila udario u središnji betonski rubni kamen. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X